Bloggen fylder to år i dag – og det havde jeg helt glemt i forbifarten 😉 I sidste uge kom jeg i tanke om det, og var ikke i tvivl om, at det skulle jeg nok huske, og jeg ville bruge noget af weekenden på at hitte på en kage-ting.
Weekenden blev brugt i sommerhus i det jyske, og her glemte jeg alt om fødselsdag på bloggen 😀 Til morgen blev jeg husket på det af en af bloggens læsere, der lagde en sød kommentar på Facebook. Så startede idéerne med at suse rundt, men den rigtige kom ikke lige dumpende.
Jeg har også være presset på tid i dag, for vores ældste datter skal føde lige om snart, og vi har været på shopping til baby i mange timer i dag. Det har været så fantastisk og hyggeligt at snuse rundt efter babyting. Mange år siden sidst, men jeg husker fint følelsen af at stå i en forretning proppet med de skønneste babyting. Det er så godt! og så falder kageidéer og blog-fødselsdag helt bagud.
Jeg havde så i min naivitet tænkt, at jeg sagtens lige kunne nå det til aften, men altså! Halv-gammel er man blevet, og jeg trængte til en lille morfar, da vi kom hjem. Det er jo også hyggeligt. Og hyggeligt er altså vigtigt her i livet!
Da jeg er skarp i hovedet efter min slummer, slår det mig også, at blog for mig ikke kun handler om kageopskrifter – selvom det sommetider ser sådan ud 😉 – men i høj grad også om hverdag og ærlighed. Det skal jeg sommetider huske mig selv på, for det er bare én af tingene, jeg elsker ved at blogge.
Vi holdt shopping-pause og spiste på Café til frokost, så der var ikke den store appetit her til aften, men lidt kræver det jo alligevel. Det blev så til en helt enkel pastaret, og pastaretter er der ikke mange af her på bloggen, for det spiser vi ikke meget af, men sommetider kan jeg godt synes, at det er hyggeligt. Den ligner lidt en Carbonara, men min version her er uden æg 😉
Ingredienser – 2 personer
200 g. tørret fuldkornspasta
½ pakke bacon skåret i små stykker
2 fed hvidløg skåret i tynde skiver
1 dl. piskefløde
1 tsk. friske timianskud
Pastaen sættes over og koge efter anvisning på posen.
Mens pastaen koger svitses bacon i små stykker i lidt smør på panden.
Når det er gyldent kommes hvidløg på og ristes med et par minutter.
Fløden kommes på panden og koger op et øjeblik.
Den kogte afdryppede pasta hældes i panden og vendes rundt med sovsen.
Drys med timian ved servering.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.