Skøn og frisk juice, der har en fantastisk farve. Den har en skøn skarphed af ingefær. Hvis man ikke bryder sig om det, kan den sagtens undlades.
De andre juice-opskrifter jeg har på bloggen er lavet, da jeg havde en juicer. Jeg har fået en Hurom for lidt tid siden, som jeg er vildt glad for, men det er en saftpresser, og her får man mere saft ud af frugt og grønt. Man skal passe lidt på med ingefær. Det fandt jeg ud af første gang, jeg kom det igennem min Hurom, for det blev stærkt. Så hvis du laver juice med en juicer/saftcentrifuge kan du godt skrue op for ingefærmængden her i opskriften.
Mængden af juice i opskriften er også anderledes, hvis du bruger juicer/saftcentrifuge. Så får du ikke helt samme mængde.
Jeg elsker gulerod i juice, og specielt sammen med citrus og ingefær er det skønt. Ananas var der et stykke af i køleskabet, og det gør bestemt kun noget godt for smagen.
Når man laver juice i en saftpresser skal alt være skåret i små stykker. Hvis du har en centrifuge, er det ikke nødvendigt.
Ingredienser – ca. 6 dl. færdig juice
350 g. gulerod
225 g. ananas
1 stor appelsin
½ citron
10 g. ingefær
Kommes i saftpresseren.
Servers kold – gerne med isterninger.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.