Flotte farver på tallerkenen.
Stegte kartofler er også lækre til broccolimosen, men i dag havde jeg lyst til at prøve at lave råstegte rødbeder, og de er blevet ret lækre.
Kyllingen er der absolut ingen opskrift på, for den er stegt, som jeg bedst kan lide den. Fuldstændig tør og i smadder. Og jeg elsker det.
Råstegte rødbeder er rå rødbeder, der er skrællede og skåret i skiver. Stegt i lidt olivenolie på en pande sammen med nogle hvidløgsfed. Mas indholdet ud af hvidløgsfeddene, når de er stegt. Det smager godt på rødbederne.
Ingredienser
rå rødbede
hvidløgsfed – de skal ikke pilles!
Skræl rødbeden og skær den i skiver.
Steg rødbedeskiverne i lidt olivenolie på panden i 7-10 minutter på hver side. Vend også rundt i hvidløgsfeddene.
Mas hvidløgsfeddene ud, og serverer sammen med rødbedeskiverne drysset med flagesalt.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.