Min version af en fish pie. Jeg har brugt rødspætte i dag, men det kunne sagtens være sej eller torsk, eller hvad man godt kan lide.
Jeg har lavet en lille portion i dag i et fad på ca. 15 x 20 cm. og ingredienserne behøver ikke vejes så præcist af. Det kommer sig ikke så nøje.
Ingredienser
400 g. kartofler
3 fed hvidløg
2 æg
200 g. optøet spinat (afdryppet vægt)
2 rødspættefileter
50-75 g. revet cheddar eller anden ost
Kartoflerne skrælles og skæres i mindre stykker.
Kommes i en gryde sammen med 2-3 fed hvidløg.
Koges til de er møre (ca. 20 minutter).
Pisk kartofler/hvidløg til mos (jeg bruger el-piskeren) og pisk 2 æg i kartoffelmosen. Kom salt og peber i.
Kom tøet, afdryppet spinat i bunden af et fad.
Læg fisken over. Krydr med salt og peber.
Hæld kartoffelmosen over og drys med revet ost.
Sæt fadet i ovnen i ca. 30 minutter ved 200 grader.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.